Poznáte to aj Vy – každý deň chodíte tou istou trasou do práce alebo do školy a vôbec si nevšímate vaše okolie. Zdá sa vám, že všetko je rovnaké a nič sa nemení. Detaily sú len rozmazanou šmuhou.

Návštevníci našich priestorov pochvalovali naše priestory, že tvoríme a pracujeme v inšpiratívnom prostredí. Nie žeby sme to nevedeli, len sme troška zabudli spomaliť a všimnúť si naše okolie. Otvorili sme oči, chytili do ruky foťák a začali sme vidieť veci inak.

1. Okolie

Je čarovné – hlavne takto na jeseň. Celé podhradie a malé historické uličky dotvárajú hmlistú komornú atmosféru. V parku počujete desiatky rôznych jazykov. Môžete sa pripojiť k turistickým skupinám a vypočuť si historické fakty, ktoré ste v škole určite nepočuli. Z nášho balkóna vidíte celú Bratislavu a ten pohľad naozaj stojí za to.

elite1 copy

2. Detaily

Vyskladali sme z nich celkom slušný firemný obraz:

–  Máme zmysel pre humor viď nálepky na stene. Sme večné deti –  v práci bojujeme s vodnými pištoľami. Triedime odpad a usporiadaný systém vidíme aj medzi zamotanými káblami. Sme za každú srandu a tímovú prácu!

elite2 copy

3. Naše kancelárie

Výhľad na mesto máme aj priamo v zasadačke. Rannú kávu si varíme v psychadelickej kuchyni. Šéfovu stoličku stráži sám Jack Nicholson. V suteréne je stretávka ďalších filmových hrdinov. Treba ešte niečo dodať?

elite3 copy
elite4 copy

Oplatí sa chodiť s otvorenými očami – kreativita a inšpirácia číha na každom rohu. A to doslova!

Samozrejme, občas si dáme pohov od roboty – buď sa presunieme do baru, alebo vybijeme prebytočnú energiu v mini fitness kútiku.

bar

A takto vyzeráme pri práci 🙂

A na záver, jedna skupinová:)

image9