Sme fullservisová reklamná agentúra, ktorá tvorí kreatívno-technické riešenia pre rôznych veľkých aj malých klientov. Pre náš plynulý chod potrebujeme niekoho, kto sa bude starať o nás a našu agentúru.

 

Čo budeš vlastne robiť?

 

Nemusíš sa báť, nejde o nič zložité. Budeš mať na starosti pestrú agendu a nudiť sa nikdy nebudeš 🙂 Budeme pripravovať natáčanie promo videa či fotenie pre klienta? Pošleme ťa kúpiť rekvizity. Budeme organizovať firemný večierok, grilovačku či teambuilding? Dostaneš za úlohu zaobstarať potrebné veci na akciu. Budeš sledovať, čo vo firme chýba, čo treba upraviť/opraviť. Jednoducho povedané, budeš mať na starosti plynulý chod firmy, aby sa zamestnancom pracovalo dobre a nič im nechýbalo. Okrem ,,behačiek” budeš mať na starosti aj drobné administratívno-organizačné úlohy. Veľmi uvítame, ak budeš chodiť s ,,otvorenými očami” a dáš návrhy na zlepšenie firmy, priestorov a i.

 

Čo by si mal/a vedieť?

 

Neboj, všetko ťa naučíme. Ale…

  • Určite si priprav zdravý rozum, ten si ceníme 🙂
  • Práca s MS Word/Excel by ti tiež nemala byť úplne cudzia
  • Šoférovanie po meste firemným autom by ti nemalo robiť problém. S vodičákom, samozrejme
  • Komunikatívnosť sa ti zíde
  • Pracovanie v tíme ťa nevystraší
  • Vieš byť samostatný/á
  • Chuť učiť sa nové veci. To presne chceš.

Čo od nás dostaneš?

 

V prvom rade sa naučíš kopec vecí a môžeš sa ďalej kariérne posúvať. Budeš pracovať vo veľmi príjemnom prostredí v parku pod hradom priamo v Starom Meste. Okrem organizovania firemných teambuildingov sa staneš ich súčasťou, takže zažiješ aj kopec zábavy. Ak rád/a cvičíš, dostaneš Multisport kartu. V Elite sa snažíme žiť zdravo, takže prísun čerstvého ovocia či čaju a kávy ti nebude chýbať. Najlepších priateľov ti sľúbiť nevieme, ale neklameme ak povieme, že ešte sa nestalo, aby k nám niekto nezapadol 🙂

 

 

Dôležité na záver

 

Môžeš byť absolvent, študent alebo niekto, kto zatúžil po zmene zamestnania. Ako sme už písali, všetko dôležité ťa naučíme. Zarobíš si u nás 4€/hod na part time.

Toľko o nás, teraz je rad na tebe 👉  job@eliteml.sk