Ak už máš skúsenosti so spravovaním sociálnych sietí pre klientov a niekedy sa pristihneš pri tom, že uvažuješ nad zmenou pracovného prostredia, pokračuj v čítaní. Skúsime ti zhrnúť to, koho k nám do Elitu hľadáme a čo môžeš naopak nájsť ty u nás.   

Koho chceme do partie

Hľadáme človeka, ktorý sa už v minulosti staral o sociálne siete značiek. To znamená, že vie vytvoriť stratégiu komunikácie značky v social prostredí, vie vymýšľať konkrétne posty, zadávať ich spracovanie pre grafika a vie písať pekné texty. No a potom si to všetko vymyslené aj dokáže odprezentovať pred klientom, spustiť propagáciu v Business manageri a výsledky z nej zhrnúť do pravidelného reportu. 

Budeme sa tešiť, ak sa okrem klasickej social media agendy budeš vedieť zapojiť do kreatívnych brainstormingov pri väčších kampaniach, sem-tam napíšeš článok na náš blog a budeš kamoš do partie 🙂

Momentálne pracujeme pre klientov ako sú ESET, Harmony, Slovnaft, Bioderma, ZSE, Tesco mobile, STOCK Slovensko či Baumit. 

Ako to chodí u nás v agentúre

Do práce chodíme na deviatu a sídlime rovno pod hradom, takže si každé ráno “pretrpíš” krátke kardio po Židovskej a zámockých schodoch a odmenou ti bude fakt príjemné prostredie v podhradí. Zároveň to máme na skok do centra (veľa možností kam skočiť na obed) a 3 minúty na pivko (ups, Bermudský trojuholník) 🙂 

Raz do roka ideme na veľký letný teambuilding, kde napríklad splavujeme rieku. V zime vypneme na chate v blízkosti lyžiarskeho strediska. Okrem toho mávame aj teambuildingy pre kreatívcov – také modelovanie z hliny bola dosť haluz 🙂 

Keďže je súčasťou agentúry aj bar a veľká terasa, robíme pravidelné parties pre zamestnancov aj pre klientov. Jaj a ten bar si môžeš požičať aj na súkromné účely (oslava narodenín, Silvester, čo chceš). 

Ale nech to nie je len o zábave. Agentúra, samozrejme, chce (a ty by si mal/a tiež), aby sme sa stále vzdelávali, a tak nás vie poslať na rôzne konferencie a festivaly kreativity (Websummit, Golden Drum, Marketing Festival, Digital RULEZZ,…).  

Raz do mesiaca máme spoločné raňajky, raz do týždňa nás v kuchynke čaká nejaké “prekvapenie” a iný deň v týždni zas kopec ovocia. 

A keďže sa pri pracovných ponukách má uvádzať aj plat, tak sem uvedieme plat 900 €+ (brutto). Všetko závisí od tvojich doterajších skúseností a šikovnosti 🙂 

Ak si chceš prísť pokecať, píš mail na job@eliteml.sk 🙂