Byť online ťa baví.

Sociálne siete ti nemusíme predstavovať. Ľúbiš skrolovanie po instagramovom a facebookovom feede, sem tam si odbehneš skontrolovať Linkedin a nebrániš sa ani iným sociálnym sieťam. Fascinujú ťa netradičné formáty a každý deň si sleduješ počet nových followerov. Zatiaľ súhlasíš? Tak čítaj ďalej.

Ako si ťa predstavujeme?

Dúfame, že si na facebooku aj počas pracovnej doby. Nechodíš tam zabíjať čas, na facebooku pracuješ. Vo svojom živote máš už niečo odboostované a facebook formáty vieš zoradiť podľa abecedy. Baví ťa vymýšľať a vieš si ustrážiť time management a všetky deadliny. Pravidelný report a komunikácia s klientom ťa nevystraší.

Čo od teba očakávame?

  • skúsenosti s AdManager-om
  • prehľad formátov na sociálnych sieťach
  • kreativita
  • zodpovednosť
  • analytické myslenie
  • zdravý rozum
  • skúsenosti so Zoomsphere výhodou

Čo vieš nájsť u nás?

To, že sídlime pod hradom v kľudnom prostredí priamo v parku, asi už vieš z našich stories. Okrem grilovačiek a rôznych teaumbuildingov sa u nás aj veľa naučíš. Budeš obklopený/á kreatívcami a sem tam si odbehneš na zaujímavú prednášku / konferu, ktorú ti radi zaplatíme.

Budeš sa môcť pochváliť tvorbou pre malých aj veľkých klientov, ako sú Tesco mobile, Nadácia ZSE, ZSE, Black fox, Eset, Baumit,…Každý týždeň na teba bude čakať malé prekvapenie v zasadačke, z ktorého asi priberieš, ale vďaka Multisport karte, ktorú dostaneš, to máš šancu vypotiť. Keď tu s nami pobudneš nejaký ten rôčik, tak ti pribudne aj dovolenka navyše. Dobré, nie? Výška tvojej odmeny bude závisiet najmä od tvojej šikovnosti. Vieš si u nás zarobiť od 1 000 € a samozrejme ak si šikovný/á zarobíš si aj viac. Šikovnosť vieme odmeniť 🙂

Páčime sa ti?

Ak si vieš predstaviť prácu u nás, tak neváhaj, rýchlo naklep svoje CV a pošli nám ho na: job@eliteml.sk

Budeme sa tešiť na pohovor 😉