Poteší nás, ak…

Skôr než zaspíš, odscrolluješ si Pinterest, Dribbble či Behance, a ráno hľadáš v káve ten správny kontrast. Fascinujú ťa gradienty a vieš, ako využiť komplementárne farby. Na obede máš chuť upraviť kerning v jedálnom lístku a dokážeš sa zamilovať do fontu. Vo voľnom čase si čmáraš na papier, alebo rovno v PSku či v Aičku. Nezaskočia ťa animácie a máš kritické myslenie.

Čítaj ďalej, ak…

Nemáš v portfóliu všetky práce, ale len tie najlepšie. Tvoje skúsenosti hovoria o tom, čo máš za sebou a vieš svoje návrhy predať. Problémy ťa nevystrašia, ale sú skôr výzvou, ako sa naučiť niečo nové. Lepšie sa cítiš v digitale a výraz User Experience ti tiež nie je úplne cudzí. Nechceš byť len búšič plagátov a prekreslovač priamych zadaní, ale chceš do dizajnu priniesť aj kúsok seba. Chceš sa nechať inšpirovať a pri tvorbe myslíš aj na zákazníka.

Prečo u nás?

Môžeš získať jedinečné skúsenosti

Práca pre klientov ako Baumit, O2, Slovnaft, Eset a i. je rôznorodá a dá ti také skúsenosti, ktoré nezískaš hocikde. Naučíš sa nové veci, vycibríš si svoje skills a obohatíš svoje portfólio o pekné projekty. Okrem veľkých či malých klientov budeš pracovať aj na interných projektoch.

Môžeš sa vzdelávať

Vieme, že máš chuť naučiť sa niečo nové. Inak by si asi nečítal/a tieto riadky. Okrem tvojho scrollovania v posteli sa môžeš učiť aj na konferenciách či prednáškach. Ak ťa nejaká konfera či prednáška o dizajne zaujme, povedz nám to a my ťa tam s radosťou pošleme. Mimo konferencií sa toho určite veľa naučíš aj od svojich kolegov, ktorí ti radi pomôžu v každej situácii.

Záleží ti na tom, kde pracuješ

Na prostredí záleží, nebudeme si klamať. Najmä ak robíš kreatívnu prácu, ktorá si vyžaduje inšpiratívne prostredie. U nás v parku pod hradom je tej inšpirácie dosť. Nie sme ďaleko od centra a máme vo svojom domčeku potrebný kľud pre tvorbu. Keď sa nám zachce, vytiahneme laptopy von a pracujeme priamo v parku. Navyše vieme, že kreatívna práca potrebuje palivo. Preto budeš mať k dispozícii toľko ovocia, kávy a čaju, koľko ti len hrdlo ráči. Ak vyhladneš, môžeš si zájsť do firemného bufetu.

A ešte niečo viac.

Okrem toho si pre teba raz týždenne pripravíme sladké prekvapko. A ako správna reklamná rodinka si občas zorganizujeme chutné firemné raňajky. Môžeš sa tešiť aj na teambuildingy, ktoré teraz radšej nebudeme rozvíjať. Čo sa stane na teambuildingu, … veď vieš.

Radi sa spolu stretávame aj po práci na pive, alebo u nás vo firemnom bare na spontánnej či nespontánnej párty. Keď sa chceme odreagovať, môžeme si zájsť do posilky alebo do iného športoviska, kde nám platí Multisport karta, ktorú dostaneš aj ty.

Aké skills od teba potrebujeme?

  • Adobe Photoshop / Illustrator expert
  • Znalosti UI/UX dizajnu
  • Orientácia na digital
  • Schopnosť hľadať nové formy riešenia problémov
  • Zdravý rozum 

A plat?

Vieš si u nás zarobiť od 1 000 € brutto. Samozrejme plat závisí aj od tvojich skúseností, šikovnosti a zručností. Takže si u nás vieš zarobiť samozrejme aj viac a vždy sa vieme dohodnúť 🙂

Hodíš sa k nám?

Vidíš sa po prečítaní týchto riadkov v našom reklamnom domčeku pod hradom? Ovládaš grafické programy a na prvý pohľad vieš zhodnotiť dizajn? Tak nám pošli svoje CV aj portfólio na Job@eliteml.sk a my ťa možno pozveme na jednu nezáväznú kávu, ktorá má potenciál prerásť do krásneho pracovného vzťahu.