December. Agentúrami asi najnenávidenejší mesiac. Hoci vianočné kampane sú už dávno nasadené, začína sa makať na novoročných. A kým sa bežní smrteľníci vytešujú z vyzdobených námestí, my máme v hlavách už jar a plánujeme „Veľkú Noc“ pre našich klientov.

Rovnako „zle“ sú na tom i samotní klienti. Uzatvárajú sa rozpočty, plánujú sa tie ďalšie, pred očami sa im 24 hodín denne mihajú čísla a tabuľky. A nie vždy vydarené návrhy od agentúr.

Nápor na psychiku to je riadny – nezáleží na tom, na ktorej strane reklamného sveta stojíte. Aby sme sa všetci  v zdraví dožili  štedrovečernej večere so svojimi blízkymi, nejde to bohužiaľ inak, len sa z času dobre opiť zabaviť. Koniec koncov, veď prečo si myslíte, že vznikli vianočné párty? : )

 „Minimálne jedna párty týždenne“, radí Elite-ný psychológ.

Z dlhodobého pozorovania sme prišli na to, že je priam potrebné robiť v decembri oslavy. Vianočné, klientské, lokšové či vianočno-trhové, to je jedno. Len nech z ľudí aspoň na chvíľu opadne stres.

A teda v duchu hesla „zachráňme čo najviac nevinných klientov a našich zamestnancov“ sme sa pustili do oslavovania naozaj vo veľkom štýle. December sme vzali útokom a hneď na jeho začiatku sme vystrojili Open párty Inspirace pre našich skvelých klientov z O2 CZ. Párty sa vydarila, alkopanel nesklamal, a tak sme si povedali, že by sa nám tie štvrtky hádam mali stať osudnými. Presne o týždeň na to sme to rozbalili u nás v Elite Bare priamo pod hradom. Urobili sme to tak, ako to máme radi – intergalakticky.

V poháriku Yodka a v ruke svetelný meč

30 fliaš Neila Rumstronga, TequiLeely, Fernet Spocka, Yodky, Daniela Jacksona, 70 litrov piva a toľko vína, že sme ho nevedeli ani spočítať. To všetko padlo v boji na intergalactikej Elite párty.

Medzi ďalšie obete pribudli aj homemade koláče, cup cake-y a štrúdle od našej Julky, misy, šaláty, pomazánky a jednohubky z kuchýň našich kolegýň Kiky a Bašky.

Nechýbali ani súboje, svetelné meče a stretnutia tretieho druhu.

DSC_7409-2DSC_7427-2

Preverili sme tiež hviezdne vedomosti našich hostí. Alkopanel nalieval za správne odpovede.

IMG_0207IMG_0211

O bezpečnosť hostí sa starala špeciálna hliadka…

DSC_7454-2DSC_7459-2

Ťažké straty sme utrpeli aj medzi pracovnými silami, kedy nám po párty niekto uniesol časť tímu. A v piatok nám ho vracal veľmi neochotne. Ale zotavili sme sa a pokračujeme ďalej. Zajtra predvianočnou kapustnicou a eliťáckym vareným vínkom…

Spolu sme už zachránili život viac než 70 klientom a 25 interným dušiam!

DSC_7417-2DSC_7419-2

Ďakujeme všetkým, ktorí prišli a nechali sa zachrániť.  Pozrite si viac fotiek z našej intergalaktickej párty ( len na vlastné riziko).