Nesnívali ste niekedy o tom, že si oblečiete skafander ako pravý kozmonaut, nasadnete do rakety a vydáte sa na ďaleké vesmírne dobrodružstvo? My v Elite áno. Ani na chvíľu nám však nenapadlo, že sa z každodenného digitálneho sveta presunieme tak vysoko.

Vďaka zaujímavému nápadu a nášmu klientovi O2 Slovensko sa nám podarilo zrealizovať nevšedný projekt. Vydali sme sa na vesmírnu expedíciu. Ale poďme úplne na začiatok.

Pri jednom z mnohých brainstormingov vznikla nenápadná myšlienka. Let do vesmíru. Koho tam však pošleme? Gagarin tam bol. Lajka tiež. Šéf ísť nechcel. Vyhlásili sme teda konkurz. Z mnohých kandidátov na nového hrdinu sme po nespočetných inter-galaktických testoch, prehliadkach u lekára a záťaži na centrifúge našli víťaza. O2 maňuška!

Snímka obrazovky 2013-09-20 o 4.37.43 PM

Maňuška a jej vzor, Gagarin:)

Snímka obrazovky 2013-09-20 o 4.39.28 PM

Nevyhla sa ani brutálnej jazde na centrifúge!

Náročný projekt si vyžadoval náležitú prípravu a najmä ušitie skafandra. Touto neľahkou úlohou sme poverili šikovnú študentku Heňu. Ruku k dielu priložili aj nežné zástupkyne nášho kolektívu Elite Solutions. Kto by to bol povedal, že okrem digitálnych technológii to vedia tak výborne aj s ihlou a niťou. Stačilo teda pár šikovných pohybov našich troch báb a skafander bol na svete. Už nám nič nebránilo vyletieť!

Samozrejme, nesmela chýbať ani fotenie s Maňuškou:)

Samozrejme, nesmelo chýbať ani fotenie s Maňuškou:)

Nastal deň D. Miesto činu – Partizánske. Hvezdáreň. Okrem členov vesmírneho tímu nás čakala aj rodina kozmonauta. Čas sa krátil, nervozita sa dala krájať a prípravy na let vrcholili…

Snímka obrazovky 2013-09-20 o 4.40.15 PM

Posledné úpravy pred odletom

Zaujíma vás ako to celé dopadlo? Pozrite si to v našom videu: