Minulý rok bol plný zmien, úspešných i menej vydarených projektov.  Nových tvárí  v tíme aj na klientskej strane. Celkom určite však bol skvelý. Tu je pár momentov, ktoré spravili minulý rok tým najlepším, aký sme spoločne zažili:

1. Presťahovali sme sa

Do naozaj krásnych priestorov pod hradbami. Na takom mieste sa akosi tvorí všetko ľahšie. Okrem pracovných zákutí tu máme aj Elite bar, skvelý výhľad na Bratislavu, cez leto obedujeme na hrade, no proste, komu je lepšie. Naše kancelárie zaujali i bratov Čechov, dúfame, že sme ich inšpirovali.

elite priestory

2.  Let do vesmíru

Vyslali sme maňušku do vesmíru. I keď by sme sa s ňou najradšej vymenili, sme radi, že sa tento sen  aspoň jej splnil.  Už len samotné natáčanie videa bol fakt zážitok.

3. Začali sme zdravšie žiť

A po práci chodiť na futbal. Pravidelne – na čo sme hrdí ešte viac. Pokračujeme v tom aj tento rok, tak kto si chce zakopať, nech sa nám ozve! Okrem toho nám vo firme pribudla i mini posilka. Malá ale šikovná.

4.  Vyhrali sme veľký  zahraničný tender

Leto 2013 nám okrem festivalov a príjemného vysedávania na hrade cez obedné prestávky prinieslo aj super darček. Vyhrali sme tender na české O2. Bol to veľký záväzok, čakala nás medzinárodná spolupráca a obrovský projekt Inspirace.

5. Užili  sme si festivalové leto a rozdali tisíce krásnych spomienok

Máme radi festivaly, bez nich by leto bolo viac než mrzuté.  A zo všetkého najviac máme radi, ak sa nám podarí spojiť prácu s našimi záľubami. Tak sme sa vybrali na Grape a okrem podskakovania v dave, chladeného piva a úpalu sme stihli rozdať tisíce krásnych spomienok ostatným účastníkom.

6. Urobili sme najlepšie párty pod hradom (aj na hrade)

Začalo to elitnou grilovačkou ešte v lete, nasledovala párty v Čechách a intergalaktická vianočná žúrka.  Rok sme ukončili, ako inak, tu, u nás oslavou Silvestra. Ešte raz ďakujeme všetkým, ktorí prišli, dobre sa bavili, prežili a tešíme sa na ďalšie podobné akcie, ktorých v 2014 bude ešte viac. Ak ich chcete zažiť s nami, stačí nám napísať.

7. Nič viac nepoteší ako ocenená práca

Neklamme si, každé získané ocenenie zahreje pri srdci. A tak sa patrí poďakovať za Prokopa, shortlisty na PIAF 2013 aj Facebook rulezz a vysokému hodnoteniu v Stratégiách či mediálne.sk najmä nášmu tímu, ktorí si tieto  úspechy odmakal. Majo, Fazy, Kika, Maťo V., Peťo V., Roman, Peťo Š., Ľubo, Maťo M., Palino, Tomáš, Jakub, Michal, Martin, Andrej, Šani,  Boris, Zolo, Bálint, Dano, Ondro, Maxo a Leopold. Ďakujeme!

8. Strávili sme desiatky hodín v kine

Spoločne a mimo práce.  Nejdeme sa hrať na to, že máme najlepší kolektív na svete ( máme :)). Sme len radi, že aj keď rastieme dosť rýchlo, darí sa nám ostať kamarátmi a nemyslieť len na prácu.

9. Upratali sme si v našom meste

Vyhodili sme kopu smeti, upratali ulice a nakŕmili kapybaru a žirafu! To všetko vďaka Bratislavskej mestskej karte od SLSP:)       

10. Surfin in the USA

V marci sa časť tímu vydala na trip do USA. Zámienkou bola skvelá konferencia  SXSW , tou to však neskončilo. Po tripe cez „must see“ destinácie ako Alcatraz, Google, Facebook sme to zakončili na Waikiki pláži a lekciami IT surfingu.

580383_10151527124949218_603802038_n

 

11. Najrýchlejší predaj mobilu cez Facebook

Len 2 dni promovania postu na Facebooku stačilo na to, aby sa vypredali všetky telefóny Samsung Galaxy S4 .Tak schválne, koľko z vás sa z neho teší doma tiež?

12. Narástli sme

Nielen po vianočných koláčoch, ale aj personálne. Už nás je vyše 25 eliťákov. Každému novému sa potešíme, práce je teraz naozaj dosť. Medzi poslednými k nám pribudol  stále vysmiaty Peťo Varga, a keďže sme začali ako správni chlapi raziť politiku – viac žien vo firme! –  zaobstarali sme si aj novú kolegyňu Bašku Klimekovú.

13. Posunuli sme sa ďalej

Teraz nemyslíme bližšie k hradu. Začali sme robiť komplexné kampane, také, ktoré spájajú online a offline svet. ATL aj BTL záležitosti. Stále ostávame verní digitálu, ale pochopili sme, že pre klientov je najlepšie, keď  im vieme navrhnúť fungujúci celok.

Starý rok však prešiel a pred nami je nový. Máme veľa plánov a tušíme, že i tento prinesie nejednu zmenu.  Nielen nám, ale aj našej brandži. Nabudúce venujeme náš blogpost práve trendom, ktoré sa aj podľa nás stanú tento rok nepísaným pravidlom.